Svt explosion göteborg

Explosion på Avenyn i Göteborg – SVT Nyheter

Explosion på Avenyn i Göteborg | SVT Nyheter

3 feb. 2023 — En explosion inträffade tidigt på fredagsmorgonen på Kungsportsavenyn i centrala Göteborg. Polisen spärrade under morgonen av en stor del av …

En explosion inträffade tidigt på fredagsmorgonen på Kungsportsavenyn i centrala Göteborg. Polisen spärrade under morgonen av en stor del av gatan.– Den tekniska bevisningen pekar på att det är en handgranat, säger Fredrik Svedemyr, presstalesperson.

Explosion i Annedal i Göteborg | SVT Nyheter

Explosion i Annedal i Göteborg · Här fångar Viktors bilkamera explosionen på film · Boende i 40 lägenheter kan fortfarande inte komma hem · Misstänkte köpte butan- …

Explosion och flera bränder i bostadshus i Göteborg – 16 till …

Explosion och flera bränder i bostadshus i Göteborg – 16 till sjukhus | SVT Nyheter

29 sep. 2021 — Boende är chockade och omskakade. Fyra personer vårdas med allvarliga skador efter explosionen vid ett bostadshus i centrala Göteborg.

Boende är chockade och omskakade. Fyra personer vårdas med allvarliga skador efter explosionen vid ett bostadshus i centrala Göteborg. Totalt 16 personer fördes till sjukhus.Enligt polisen finns inget som tyder på att explosionen har ”naturliga orsaker”.Räddningstjänsten är på tisdagskvällen fortfarande kvar på platsen – och boende i 140 lägenheter tvingas nu tillbringa natten på hotell.

Explosionen i Göteborg: Detta har hänt – SVT Nyheter

Explosionen i Göteborg: Detta har hänt | SVT Nyheter

28 sep. 2021 — Explosionen inträffade strax före 05 i ett flerfamiljshus i Annedal i centrala Göteborg och orsakade bränder i tre trapphus. · I över tre timmar …

Den man i 55-årsåldern som misstänks ligga bakom explosionen i ett hyreshus i Annedal i Göteborg hittades död 6 oktober. 16 personer fick föras till sjukhus till följd av explosionen och flera hundra personer har tillfälligt blivit utan bostad. Den 15 oktober konstaterades en kvinna ha avlidit till följd av skadorna av explosionen.Detta vet vi om vad som inträffat.

Explosionen i Göteborg: Detta vet vi om den misstänkte mannen

Explosionen i Göteborg: Detta vet vi om den misstänkte mannen | SVT Nyheter

27 okt. 2021 — Den 55-årige mannen som misstänktes för explosionen i Annedal i Göteborg den 28 september hittades död på morgonen den 6 oktober.

Den 55-årige mannen som misstänktes för explosionen i Annedal i Göteborg den 28 september hittades död på morgonen den 6 oktober. Då hade han jagats av polis i över en vecka. Men vem var han? SVT Nyheter Väst reder ut.

Larm om explosion i Munkebäck – SVT Nyheter

Larm om explosion i Munkebäck | SVT Nyheter

15 sep. 2022 — Strax efter 23-tiden på torsdagen larmades räddningstjänsten om en explosion på en adress i Munkebäck, östra Göteborg, enligt polisen.

Strax efter 23-tiden på torsdagen larmades räddningstjänsten om en explosion på en adress i Munkebäck, östra Göteborg, enligt polisen.

kan ligga bakom explosionen i Göteborg | SVT Nyheter

Uppgifter: Vräkningsärende utreds – kan ligga bakom explosionen i Göteborg | SVT Nyheter

30 sep. 2021 — Polisen utreder grov allmänfarlig ödeläggelse efter explosionen i Göteborg tidigt på tisdagsmorgonen. Huvudspåret i utredningen är just nu …

Polisen utreder om ett vräkningsärende kan ligga bakom den kraftiga explosionen i centrala Göteborg. Polisen söker nu en man i 55-årsåldern, enligt uppgifter till SVT. På torsdagen har en person anhållits i sin frånvaro, meddelar polis och åklagare.– Utifrån det som är känt i utredningen finns det ingen koppling till gängkriminalitet, säger regionpolischef Klas Johansson.

EXPLOSION I GÖTEBORG – TECKENSPRÅK – SVT Nyheter

Följ de ämnen och händelser som SVT Nyheter bevakar just nu.

Explosion vid flerfamiljshus i Frölunda – SVT Nyheter

Explosion vid flerfamiljshus i Frölunda | SVT Nyheter

8 jan. 2023 — Natten till söndag fick polisen larm om att det hörts smällar i Frölunda i Göteborg. Man hittade först inget som tydde på någon explosion …

Natten till söndag fick polisen larm om att det hörts smällar i Frölunda i Göteborg. Man hittade först inget som tydde på någon explosion men efter tips på söndagförmiddagen har man hittat en skadad port. – Vi kan konstatera att något exploderat vid en av portarna, det är splitterskador på väggar och dörr, säger polisens presstalesperson Thomas Fuxborg.

Utredning om explosionen i Annedal klar: Fler liv kunde gått …

Utredning om explosionen i Annedal klar: Fler liv kunde gått till spillo | SVT Nyheter

3 mars 2022 — Explosionen i ett flerfamiljshus i Annedal i Göteborg i höstas ledde till att en person avled och att flera fördes till sjukhus.

Explosionen i ett flerfamiljshus i Annedal i Göteborg i höstas ledde till att en person avled och att flera fördes till sjukhus. Nu visar en ny utredning från Myndigheten för samhällsskydd och beredskap, MSB, att räddningstjänstens insats var effektiv – och enligt utredaren kunde fler annars ha dött.

Keywords: svt explosion göteborg